parallax background

Splošni pogoji poslovanja1. NAČIN PLAČILA IN DOSTAVA

Način plačila
Račun prejmete skupaj s pošiljko! Račun plačate do navedenega datuma valute! V cene knjig ni vštet DDV, ker nismo davčni zavezanci. Poštnina in pošiljanje zneseta še 2,50€.

Čas dostave
Blago dostavljamo iz zaloge po vsej Sloveniji. Blago dostavimo v roku treh (3) delovnih dni.

Naslovi za dostavo
Blago za končne kupce lahko dostavimo na naslov, ki ga kupec navede ob naročilu. Naročila pravnih oseb dostavimo na naslov uradnega sedeža podjetja ali naslove uradnih poslovnih enot.

2. VRAČILO BLAGA

Naročilo lahko prekličete, dokler ni v statusu obdelave - to je nekaj minut po oddanem naročilu. Naročilo prekličite na elektronskem naslovu anja@rokovnik.si.

Vračilo blaga in povrnitev denarja
Kot kupec imate pravico odstopiti od pogodbe v 15 dneh od prejema blaga. O tem nas obvestite na elektronski naslov anja@rokovnik.si. Prejeto blago nam morate vrniti s priporočeno pošiljko nepoškodovano v 15 dneh po tem, ko ste nas obvestili o odstopu od pogodbe. V primeru vračila nam posredujte vaše osebne podatke, številko tekočega računa in kopijo računa. Vrnili vam bomo plačani znesek za zavrnjeno blago v 30 dneh od vrnitve paketa.

Zamenjava blaga z napako
V primeru zamenjave blaga z napako nam blago vrnite s priporočeno pošto na Anja Jefim s.p., Pod gozdom VI/2, 1290 Grosuplje. O zamenjavi nas obvestite na naslov anja@rokovnik.si oz. v pošiljko priložite kratko obrazložitev ter kopijo računa. Naročilo prosim vrnite na naslov: Anja Jefim s.p., Pod gozdom VI/2, 1290 Grosuplje.

3. SPLOŠNI PRODAJNI POGOJI

Spletno prodajo izvaja Anja Jefim s.p., Pod gozdom VI/2, 1290 Grosuplje, elektronska pošta anja@rokovnik.si. Družba je vpisana v register AJPES, matična številka: 7101031000. Podjetje ni zavezano za plačilo DDV. Jamčimo, da je vsak nakup v spletni trgovini varen. Cene izdelkov in poštnine so v evrih (EUR). Veljajo cene in ostale ugodnosti (popusti, darila, način dostave, soudeležbe pri poštnini ...) na dan oddaje naročila. Velja originalni račun, ki ga prejmete skupaj s pošiljko v povezavi s splošnimi pogoji, objavljenimi na tej strani in potrjenimi ob oddaji naročila. Blago, ki ga dostavljamo iz zaloge boste prejeli v predvidoma treh delovnih dneh. Kot kupec imate pravico odstopiti od pogodbe v 15 dneh od prejema blaga na naslov anja@rokovnik.si oz. nas obvestite na Anja Jefim s.p., Pod gozdom VI/2, 1290 Grosuplje. Tej pravici se ne odpovedujete in ne morete vnaprej odpovedati. Sporočilo je pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Prejeto blago nam morate vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini v 15. dneh potem, ko ste nas obvestili o odstopu od pogodbe. Vrnitev prejetega blaga v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. Rokovnik za učitelje nam morate vrniti v takem stanju, v kakršnem je bilo tedaj, ko vam je bilo izročeno, na naslov Anja Jefim s.p., Pod gozdom VI/2, 1290 Grosuplje. Pridržujemo si pravico, da izjemoma (delno) odstopimo od izvedbe naročila v primerih, če naročenih rokovnikov zmanjka na zalogi, če ugotovimo povečano plačilno rizičnost kupca ali če naročilo ni bilo izpolnjeno v skladu s splošnimi pogoji. V vseh takih in podobnih primerih vas bomo o morebitnem odstopu od pogodbe z naše strani takoj obvestili po e-pošti oz. telefonu. S klikom na gumb "Zaključi nakup" v zadnjem koraku nakupa bomo zajeli vaše naročilo in vas o tem tudi obvestili na e-mail, ki ste ga navedli pri registraciji. Vsebino vašega naročila lahko kadarkoli preverite na strani Profil. V primeru vprašanj ali težav se lahko vedno obrnete na nas: anja@rokovnik.si. S klikom na gumb "Zaključi nakup" potrjujete, da ste seznanjeni s celotnim besedilom prodajno - plačilnih pogojev, ki so tu navedeni in da ste bili na te pogoje ob registraciji izrecno opozorjeni.

4. VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Kot kupcu vam pripadajo vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov. S klikom na gumb »NAROČI« dovoljujete, da Anja Jefim s.p., Pod gozdom VI/2, 1290 Grosuplje upravlja z vašimi osebnimi podatki. Zavezujemo se, da bomo vse pridobljene podatke uporabljali izključno za lastne potrebe in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.

Vaše osebne podatke potrebujemo iz naslednjih razlogov:

 • da lahko izvedemo vaše naročilo,
 • da vam lahko zagotovimo najboljšo možno pomoč pri storitvah,
 • za osebne marketinške namene (e-mail marketing).

 • Osebne podatke hranimo v skladu z zakonom in so shranjeni na varnem. Dostop do njih je dovoljen samo pooblaščenim osebam. Za varovanje posebej občutljivih podatkov mora poskrbeti pošiljatelj. Skrbnik prevzame odgovornost za posredovane podatke zgolj takrat, ko so posredovani na ustrezen način. Kadarkoli lahko pisno ali po telefonu zahtevate, da v 15 dneh trajno ali začasno prenehamo uporabljati vaše osebne podatke za namen neposrednega trženja, ter vas o tem v nadaljnjih 5 dneh obvestimo na naše stroške.

  5. PRAVNO OBVESTILO

  Spletno mesto rokovnik.si in vsi podatki na njem (slike izdelkov, grafika, besedila in vse ostalo) so zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja ponudnika.

  6. PRAVICE INTELEKTUALNE LASTNINE

  Ta stran in vso gradivo na tem spletnem mestu, vključno vendar ne omejeno na slike, besedila, fotografije, slike, ikone in ilustracije, razen tistih, ki so že pokrita z obstoječimi avtorskimi pravicami in zaščito o intelektualni lastnini, so v lasti Anja Jefim s.p.. Za reproduciranje, objavljanje, spreminjanje, nalaganje, prenašanje in distribuiranje ali javno prikazovanje gradiva s te strani, potrebujete pisno dovoljenje od Anja Jefim s.p.. Uporabniki lahko pregledujejo in prenašajo gradivo s tega spletnega mesta samo za osebno, nekomercialno, domačo rabo in taka uporaba se šteje za spoštovanje teh pogojev.